У пансіонаті цінують доброту і висловлюють подяку

У пансіонаті цінують доброту і висловлюють подяку

Директор Житомирського геріатричного пансіонату Юрій Шеремет укотре висловлює подяку від імені своїх колег і особливо — від пацієнтів очолюваного ним закладу за надану благодійну допомогу.

Подяка адресована Анатолію Пешку, академіку, першому віце-президенту Академії економічних наук України. Директор найбільшого на Житомирщині геріатричного закладу наголошує на тому, що Анатолій Володимирович систематично, вже впродовж кількох років, надає благодійну допомогу людям похилого віку, які через життєві обставини опинилися без підтримки рідних чи близьких. «Для таких людей особливо важливою є будь-яка допомога як вияв чуйності, доброти та душевного тепла, якого також потребують наші пацієнти», — йдеться в коментарях, які надав директор пансіонату на початку жовтня 2021-го з нагоди чергового візиту Анатолія Пешка із благодійною допомогою для геріатричного пансіонату.

На Житомирщині дуже добре знають академіка А. Пешка насамперед за його активну життєву позицію в питаннях захисту національного виробника, а також — за його діяльність у напрямі обстоювання засад побудови в Україні сучасного громадянського суспільства. Але земляки-житомиряни особливо поважають та цінують благодійну діяльність Анатолія Пешка, адресовану дітям-сиротам із Денишівського інтернату, а також вихованцям школи-інтернату в місті Коростишеві. Не залишає без уваги Анатолій Володимирович і літніх людей із Житомирського геріатричного пансіонату, де особливо цінують виявлену ним чуйність, увагу та душевну доброту.

0 Понравилось?