Невже Міністерство охорони здоров’я України не знає, що вакцинація від Covid-19 є малоефективною та небезпечною?

Невже Міністерство охорони здоров’я України не знає, що вакцинація від Covid-19 є малоефективною та небезпечною, а попередити поширення хвороби можна іншим нешкідливішим та ефективнішим методом?!

Прочитав сьогодні в інтернеті заяву Білла Гейтса, яку публікують засоби масової інформації про те, що світові та всьому людству треба готуватися до масового застосування біологічної зброї. Хочу звернути увагу читачів на те, що заява Білла Гейтса, який, по суті, не має медичної освіти, викликає ажіотажну реакцію у світі.

Дивно, що моє звернення до українців та всієї світової спільноти, в якій я ще на початку “пандемії” коронавірусу офіційно звернув увагу мешканців України та всього світу, на те, що створення та поширення цієї грипозної інфекції носить рукотворний характер, не викликало побоювань? !

І тоді ж я попередив українців та весь світ, що це лише, скажімо так, великий експеримент із випробування ефективності застосування інфекційних захворювань як зброя масової поразки, іншими словами – біологічної зброї. На жаль, ніхто тоді не звернув увагу на слова по-справжньому кваліфікованого лікаря, а на жаль.

Нинішня заява Білла Гейтса про небезпеку масового застосування бактеріологічної зброї – це пряме підтвердження того, що саме на бактеріологічну зброю ставлять сьогодні акцент багато світових супердержав.

Це не може не викликати загального занепокоєння. Тому що у людей, які приймають таке відповідальне та злочинне рішення, відсутнє розуміння того, що навіть наявність будь-яких вакцин, антидотів чи сироваток не можуть захистити їх особисто від подібних високонебезпечних інфекцій, в силу того ж, що віруси, бактерії та грибкові інфекції мають здатність мутувати та створювати такі форми хвороб (або штами), які будуть нечутливі до заздалегідь створених для їх лікування та профілактики вакцин, сироваток чи антидотів.

Вже сьогодні є один дуже ефективний метод профілактики всіх вірусних, грибкових, бактеріальних та ще невстановлених видів та шляхів передачі інфекційних захворювань, які можуть передаватися статевим, побутовим шляхом, через кров, повітряно-краплинним або фекально-оральним.

Сьогодні сучасна медицина зіткнулася з новими знаннями про те, що багато хвороб, які раніше вважалися генетичними або аутоімунними, насправді передаються від матері до дитини внутрішньоутробно через кров. Це стосується таких захворювань, як: розсіяний склероз, бічний аміотрофічний склероз та інші хвороби, можуть передаватися ще дрібнішими мікроорганізмами, які сьогодні називають пріонами.

Тобто таким чином, я хочу застерегти тих неписьменних та авантюрних керівників держав, які задумують створити біологічну зброю для знищення населення тих чи інших держав, від цього вкрай непродуманого та небезпечного кроку, бо сьогоднішній медицині до кінця невідомі причини багатьох добре відомих важких інфекційних та здавалося б, неінфекційних захворювань.

Практика показує, що ті хвороби, які раніше вважалися не інфекційними, а генетичними чи аутоімунними, насправді можуть бути інфекційними.

Вся викладена інформація говорить про небезпечність використання біологічної зброї як для жертви, так і для замовника цієї зброї!!!

Ми не знаємо досконало природу багатьох давно відомих хвороб.

А тепер поговоримо про методи лікування, попередження та профілактики всіх інфекцій та зокрема грипу COVID-19. Понад рік тому я стверджував, що вірус грипу не передається через нібито заражені поверхні меблів, побутової та оргтехніки, тобто попереджав про те, що він не передається звичайним фекально-оральним шляхом, а лише повітряно-краплинним. Тільки зараз до багатьох кваліфікованих лікарів моє твердження стало очевидним.

Ця інфекція передається тільки повітряно-краплинним шляхом, тому всі лікарі та прості люди, які застосовували рукавички, а також дезінфікуючі засоби для обробки поверхонь та підлоги в приміщенні, показали свою повну неграмотність і, скажімо прямо, неспроможність як лікарів і особливо як лікарів санітарно- гігієнічного профілю. Більшість використовуваних у школах, дитячих садках та в приміщеннях для дорослих дезінфікуючих препаратів, крім старих перевірених життям лікарських засобів, виготовлених на основі етилового спирту, йоду, перекису водню та інших старих препаратів, перевірених життям, є небезпечним для дітей молодшого та середнього віку та для дорослих також.  Тому що вони високотоксичні і можуть викликати явище бронхоспазму і подальшого розвитку бронхіальної астми та інших алергічних захворювань.

Я не заперечую проти застосування натуральних дезінфікуючих засобів для профілактики не вірусу грипу, а різних інших інфекцій бактеріальної та грибкової природи, яких сьогодні існує величезна кількість. До таких небезпечних агентів належать не тільки віруси, бактерії та грибкові інфекції, а й глистні інвазії, які раніше існували тільки в Африці, Азії, Індії та Латинській Америці і практично були відсутні на території колишнього Радянського Союзу.

У зв’язку із загальною глобалізацією, поширення різних інфекційних, вірусних, бактеріальних інфекцій, глистних інвазій стало вкрай небезпечним та поширеним!!!

Застереження Білла Гейтса теж невипадково! Він тісно контактує з центральним розвідувальним управлінням США, тому його застереження не є безпідставним!!! Він добре поінформований.

Що необхідно знати та робити керівникам держави, зокрема України, керівникам обласних та районних держадміністрацій, Міністерству охорони здоров’я, обласним та районним управлінням охорони здоров’я України та всім лікарям нашої країни:

1.    Необхідно створення вертикально інтегрованої, керованої санітарно-гігієнічної та протиепідеміологічної служби, підпорядкованої Міністерству охорони здоров’я.

2.     Кадри для цієї служби та загалом системи охорони здоров’я необхідно готувати на основі реанімованої системи медичної освіти, яка в Україні практично знищена (кваліфікація нинішніх випускників середніх та вищих медустанов не піддається жодній критиці! Починати треба з підготовки кваліфікованих кадрів і не лише в медицині, але і в економіці та всіх сферах діяльності людини в Україні Принагідно хочу звернути увагу керівництва України, що однією з найбільших її помилок є створення тієї соціально-економічної ситуації в країні, за якої Україна втратила свої професійні та наукові кадри в медицині, економіці , освіта і т.д.

3.    Необхідно пояснити суспільству, що найефективнішими засобами особистої профілактики всіх бактеріальних, вірусних, грибкових та інших інфекцій є дотримання правил особистої гігієни. Таких правил багато, але я зверну увагу на одне з найпростіших – регулярно мити руки та необов’язково із застосуванням високотоксичних та дезінфікуючих препаратів. Найкраще використовувати для миття рук просте господарське мило. Воно не тільки миє руки, але й має антибактеріальну та протигрибкову дію. Для миття посуду не використовуйте Fairy і будь-які подібні засоби (вони високотоксичні і канцерогенні). Мийте посуд і руки звичайною харчовою содою та гірчицею! Не нехтуйте ними!

4.  Я пропоную один із найефективніших методів знищення бактеріальних, грибкових, вірусних інфекцій аж до так званих особливо небезпечних інфекцій, для яких характерна не тільки висока швидкість зростання кількості хворих, але й високий відсоток смертності серед пацієнтів, які захворіли на ці хвороби. До таких особливо небезпечних інфекцій належать: туберкульоз, дифтерія, холера, вірусний гепатит типу А, орнітоз та багато інших особливо небезпечних інфекцій. Грип типу COVID 19 не відноситься до категорії особливо небезпечних інфекцій, оскільки смертність при цьому захворюванні пацієнтів не перевищує 1,5-2% у всьому світі! Звертаю вашу увагу, що у 2017-2018 роках смертність від грипу в Україні становила 8-10%, тобто була набагато вищою, ніж сьогодні!

Зупинити всі перераховані вище і багато не вказані в даній статті інфекційні захворювання можна за допомогою повсюдного застосування кварцових ламп. Тобто це джерела ультрафіолетового випромінювання, які вбивають усі види існуючих на Землі інфекцій, а отже, можуть зупинити поширення будь-якої бактеріологічної зброї! Це означає, що кварцові лампи необхідно встановлювати не тільки в операційних та перев’язувальних, а у всіх місцях масового скупчення людей (торгово-розважальних центрах, метро, ​​у великих продуктових та промислових магазинах, у під’їздах багатоквартирних будинків, на вокзалах та в аеропортах). Невеликі мобільні переносні кварцові лампи можна використовувати навіть у домашніх умовах. Тобто якщо в сім’ї хтось захворів на будь-яке вірусне захворювання, необхідно з певною періодичністю проводити кварцювання, тобто знезараження кімнати, в якій перебуває хворий член сім’ї. На час проведення кварцювання пацієнта можна перевести до іншого приміщення. Бажано проводити кварцювання, поєднуючи його з провітрюванням приміщення. Кварцові лампи є безпечними для життя та здоров’я людей, якщо їх використовувати відповідно до норм та вимог, передбачених для їх застосування. Лампи в приміщенні необхідно розміщувати так, щоб їх пряме випромінювання не потрапляло на рогову оболонку ока, так як це може викликати її опік. Застосування кварцових ламп набагато ефективніше, набагато дешевше і набагато менш токсичне і в десятки разів менше побічних дій та ускладнень, ніж застосування будь-яких засобів дезінфікування. Є безпечні кварцові лампи, які можна застосовувати у приміщеннях, де знаходяться люди!

У цій статті я не можу розкрити всі заходи запобігання розвитку інфекційних, вірусних, бактеріальних та грибкових захворювань, а також інших гострих та хронічних патологій, на які страждає людство. У наступних статтях я постараюся викласти у науково-популярній формі для населення України та інших країн світу методи профілактики та запобігання розвитку інших не тільки інфекційних, а й гострих та хронічних захворювань, що викликають найвищу смертність у населення не лише нашої країни, а й усіх мешканців нашої планети.

З турботою та зі щирою людською стурбованістю за життя моїх земляків-українців, а також усієї світової спільноти

Академік та Перший Віце-президент

Академії економічних наук України

Кандидат медичних наук,

Пешко А.В.