Житомирщина: Яблучно-медовий дарунок із часточкою людської доброти

Житомирщина: Яблучно-медовий дарунок із часточкою людської доброти

Стійкий інтерес до сільськогосподарського виробництва, професій аграрного спрямування підтримує громадський діяч, вчений, земляк Анатолій Володимирович Пешко.

Учні та працівники Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради систематично залюбки переглядають газету «Голос України». Заклад передплачує видання. Особливий інтерес до статей на теми з історії, географії, екології, сучасного господарювання.

Стійкий інтерес до сільськогосподарського виробництва, професій аграрного спрямування підтримує громадський діяч, вчений, земляк Анатолій Володимирович Пешко (на знімку). Він часто гостює у спеціальній школі, спілкується з учасниками освітнього процесу, обдаровує дітей смачними органічними продуктами, дбайливо вирощеними на берегах Південного Бугу. Мед, яблука, каші та супи з традиційних українських круп підтримують дітей в умовах складної епідемічної обстановки. Ситі, задоволені дітлахи мерщій біжать до карти, щоб побачити, де ж те село, те господарство, де живуть дбайливі цивілізовані господарі. Фантазують, уявляють, готуються до екскурсії на Поділля.

Це яскравий приклад державно-громадської взаємодії в інтересах дітей з особливими освітніми потребами.

Трудовий колектив Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради висловлює щиру вдячність А.В. Пешку та його команді за увагу до життя учнів та працівників, активну громадянську позицію, благодійність і популяризацію успіху українця в Україні.

Працівники та батьки учнів вітають Анатолія Володимировича Пешка з обранням на посаду голови Всеукраїнської ГО «Спілка громадських організацій України «Народна Рада»». Особистість Анатолія Володимировича Пешка викликатиме жвавий інтерес до громадської організації, додаватиме оптимізму, вселятиме віру у власні сили.

Трудовий колектив Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради, та т.в.о. директора Віталій Макарчук.