In

«Уляну Супрун нам дали навмисно, аби вона розпочала деструктивні процеси» – Анатолій Пешко

https://kyivtv.com.ua/stn/item/23135-ulianu-suprun-nam-daly-navmysno-aby-vona-rozpochala-destruktyvni-protsesy-anatolii-peshko?fbclid=IwAR3ClDe3cJAzbi5Diby-lXJ3aeiMiD9DHsWF75kuGbLgnSLCm38cI0xQqmk

«Уляну Супрун нам дали навмисно, аби вона розпочала деструктивні процеси» – Анатолій Пешко

Аби керувати галуззю охорони здоров’я треба, як мінімум,  мати вищу медичну освіту. Крім того, потрібно бути гуманною людиною. Те, що трапилося в нашій країні (мається на увазі призначення Уляни Супрун в.о. Міністра охорони здоров’я – Ред.), на мій погляд, це просто якесь «непорозуміння».

Таку думку висловив в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» віце-президент Академії економічних наук України Анатолій Пешко.

«І це «непорозуміння» трапилося не випадково, а навмисно. Цю людину [Уляну Супрун]нам дали навмисно, аби вона розпочала ті деструктивні процеси, які в нас називаються реформами», – заявив Пешко.

«Зараз бачимо, що парламент намагається щось з цим зробити (йдеться про позов народного депутата Мосійчука до суду щодо заборони виконувати Уляною Супрун обов’язки Міністра охорони здоров’я – Ред.), але нічого не може. І людина, порушуючи усі норми нашого законодавства, вже близько 2 років виконує обов’язки Міністра охорони здоров’я, хоча за законом може робити це не більше 3 місяців», – сказав Анатолій Пешко.

Нагадаємо, що 13 лютого Уряд частково розблокував роботу МОЗ, дозволивши Уляні Супрун виконувати функції міністра, окрім виключних повноважень.