Причина найвищої в Європі дитячої смертності – «реформи» Уляни Супрун

https://www.politnavigator.net/prichina-samojj-vysokojj-v-evrope-detskojj-smertnosti-reformy-ulyany-suprun.html

24.08.2018, Київ, Володимир Гладков

Ініціативи і легковажні рішення виконуючого обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун можуть вилитися в неконтрольовані наслідки.

Про це під час конференції на тему «Підсумки 27-ї річниці проголошення незалежної держави Україна» заявив доктор економічних наук України Анатолій Пешко, передає кореспондент «ПолитНавигатора».

«Найвища дитяча смертність в Європі припадає на Україну. Причина дуже проста – наша медична реформа, яка забирає мільйони життів наших громадян. Буквально днями Супрун оголосила про те, що Швидка допомога буде працювати з 8 ранку до 20 вечора. А далі як хочете, так і виживайте. На вихідні – з 8 до 15. У будь-якій цивілізованій країні Європи такі речі пройшли б?» – розповів Пешко.

«Коли у Великобританії один лорд сказав, що якщо ми не будемо безкоштовно народ вчити і лікувати, вони виростуть неписьменними і агресивними, а закінчиться це тим, що вони нас просто повбивають», – додав український вчений.

Раніше повідомлялося, що «Доктор Смерть» висловлювала свою стурбованість здоров’ям українців, поширюючи зі своїх соцмереж для «свідомого» електорату поради, як правильно вживати гриби.