На українському ТБ Гройсмана звинуватили у навмисному доведенні до банкрутства держпідприємств

https://www.politnavigator.net/na-ukrainskom-tv-grojjsmana-obvinili-v-umyshlennom-dovedenii-do-bankrotstva-gospredpriyatijj.html

11.11.2017, Київ, Микола Кузнєцов

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та його найближче оточення вирішили довести до банкрутства і скупити за копійки ті,  що залишились українські держпідприємства.

Про це в ефірі українського телеканалу «ЛОТ» заявив віце-президент академії економічних наук України Анатолій Пешко, передає кореспондент «ПолитНавигатора».

«З цього приводу , я хочу сказати вам наступне. Ви знаєте, хитрість нашого прем’єра і всього вищого керівництва України полягає в тому, щоб те державне майно, яке вони ще не встигли розікрасти, вони вирішили продати за те, що залишив час до виборів. Справа в тому, що ті підприємства, які вони виставили на приватизацію, в більшості зроблені штучно збитковими, з метою викупу їх за гроші і потім перепродати з величезними баришами. Так вони робили з одеським припортовим заводом: спочатку заявили про його банкрутство, потім зупинили його і передали в оренду якомусь пану Олександру Ярославському, який не віддає борги. Відчувши це, Порошенко швидко передав завод людині зі свого оточення. Вони зробили все, щоб завод не приносив прибуток державі, а тим людям, які ним керують.

 

Аналогічні справи і з іншими державними підприємствами. Уряд України навмисне доводить їх до банкрутства, а потім купує за копійки і перепродує з великим баришем», − упевнений Пешко.