Звернення А.В.Пешко разом з керівництвом «Народної Ради» України та керівництвом Правління МГО «Товариство дружби та співробітництва між народами Ізраїлю та України» до Президента України Зеленського В.О.

Анатолій Володимирович Пешко разом з керівництвом «Народної Ради» України та керівництвом Правління МГО «Товариство дружби та співпраці між народами Ізраїлю та України», звернулися до Президента України Зеленського Володимира Олександровича з проханням про розгляд їхньої пропозиції щодо якнайшвидшого припинення війни, звільнення всіх територій України та відновлення мирного життя в країні.

Президенту України

Зеленському Володимиру Олександровичу

 

 

Шановний Пане Президенте!

 

Керівництво всеукраїнської спілки громадських організацій «Народна Рада» та весь український народ звертається до Вас як до лідера всесвітнього демократичного руху з величезним проханням виступити з глобальною ініціативою, зверненою до Президента Російської Федерації В.В. Путіну про припинення війни в Україні зі збереженням її суверенної території, виведення військ з її суверенної території та створення в Україні «Всесвітньої Ради Глобальної Безпеки, Співробітництва та Розвитку Миру». Засновниками, якою мають стати Сполучені Штати Америки, Китай, Росія, Англія, Федеративна Республіка Німеччина, Франція, Італія, Ізраїль, Індія, Україна.

Всі інші держави світу зможуть приєднатися до країн-засновників «МІЖНАРОДНОЇ РАДИ ГЛОБАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ, СПІВРОБІТНИЦТВА І РОЗВИТКУ СВІТУ», і підписати відповідний меморандум після того, як це зроблять країни засновники «МСБ.

Створення «МСДБСРМ» дозволить усьому світу уникнути військових, політичних, економічних, соціальних, екологічних та будь-яких інших спірних чи скрутних питань, які існують на сьогоднішній день між усіма державами світу.

Створення вищезазначеної Ради дозволить усім державам світу вирішити існуючі складні військово-політичні, економічні, екологічні, гуманітарні та інші проблеми у найкоротші терміни та у найбільш оптимальній формі. Цю ідею висловив 25 років тому американський філософ Семюел Хантінгтон у своїй роботі “Західний світ унікальний, але не універсальний”. Він сказав дослівно: “У маленькій країні треба зробити комітет безпеки миру”. «Народна Рада» України вже заснувала «МІЖНАРОДНА РАДА ГЛОБАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ». Залишилося залучити до цього процесу всі держави світу.

Враховуючи факт, що сьогоднішня малорезультативна робота ООН, резолюції якої мають рекомендаційний характер, а тому не дають бажаного результату, виникла абсолютна необхідність у заснуванні нового світового органу, резолюції якого мають носити законодавчий характер при стовідсотковому голосуванні основних країн засновників або за позитивного голосування 80% всіх країн світу, членів “МСДБСРМ”.

Робота «МСДБСРМ» дозволить світовій спільноті перейти до нового витку глобалізації світу на принципах рівності, взаємоповаги, взаємного визнання територіальної цілісності всіх країн планети Земля, на принципах співробітництва та взаємовигідної економічної, гуманітарної, екологічної, фізичної безпеки всіх громадян країн співзасновників.

Просимо Вас, у найкоротші терміни вийти з офіційною пропозицією до Російської Федерації, Китаю, Англії, Німеччини, Франції, Італії, Ізраїлю, Індії з пропозицією про скликання установчої конференції в Україні, у місті Києві 28 липня 2022 року, на якій разом з Україною ми , люди добра і світу повинні створити механізм, який покладе край війнам, економічним, екологічним, гуманітарним та іншим катастрофам.

Усі лідери держав засновників «МІЖНАРОДНОЇ РАДИ ГЛОБАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ, СПІВРОБІТНИЦТВА І РОЗВИТКУ СВІТУ» , за ініціативою керівництва ВСГО «Народна Рада» України будуть нагороджені «ЗОЛОТІМИ ЗІРКАМИ УКРАЇНИ та ГЕРОЯМИ УКРАЇНИ.

Просимо врахувати, що у 1919 році під час підписання Мирного Договору № 1 було засновано громадську організацію «Ліга Націй».

Під час підписання Мирного Договору № 2 1945 року (Черчілль, Рузвельт, Сталін) заснували міжнародну громадську організацію ООН.

При підписанні Мирного Договору № 3 буде започатковано міжнародну громадську організацію «МІЖНАРОДНА РАДА ГЛОБАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ, СПІВПРАЦІ І СВІТУ». Аналогічну організацію хотів заснувати Прем’єр-міністр Росії П.А. Столипін 110 років тому в Україні, і це дало б право Україні бути незалежною та нейтральною країною (на жаль, за це він був убитий).

Керівництво ВРГО «Народної Ради» України спільно з Міжнародною Громадською організацією «Товариство дружби та співробітництва між народами Ізраїлю та України» дійшли одноголосного рішення про необхідність проведення попередніх переговорів про припинення війни в Україні та збереження територіальної цілісності України за безпосередньої допомоги та сприяння найбільш впливових Хабада України та Росії, за участю колишнього Прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху в Єрусалимі.