Українські політики не змогли приховати усмішки після трагедії в Кемерово

https://www.politnavigator.net/ukrainskie-politiki-ne-smogli-skryt-ukhmylki-posle-tragedii-v-kemerovo.html

30.03.2018, Київ, Микола Кузнєцов

Деякі представники української політичної «еліти» відчули неприховане задоволення, коли дізналися новину про загибель дітей в Кемерово.

Про це на брифінгу в Києві розповів президент академії економічних наук України Анатолій Пешко, передає кореспондент «ПолитНавигатора».

«Минулий тиждень ознаменувала трагічними подіями, а особливо – трагедією в Кемерово.

Особливу увагу звернуло на себе те, що наші державні діячі повели себе не як щиро співчувають люди. У деяких з них трагедія, в якій загинуло багато дітей, викликала щире задоволення, вони намагалися приховати, але воно пробивалося в їх поведінці та зовнішності», − сказав експерт.

Він нагадав, що, всупереч обіцянкам Петра Порошенка, в Донбасі четвертий рік триває війна, гинуть діти і мирні люди.

«Особливу увагу звертає на те, що коли Петро Порошенко виступав і сказав, що загинуло 60 осіб і серед них дуже багато дітей. І ось у нас в Донбасі теж загинуло 200 дітей. На тлі його заяви у мене виникає питання до президента. Якщо, як він каже, у нас в Донбасі загинуло 200 дітей, то нехай він відповість, хто винен у тому, що у нас продовжують гинути діти і мирні жителі? І чому він, як президент, не виконав свою обіцянку закінчити війну за 2 дні, з-за якого його й обрали президентом?» − підсумував Анатолій Пешко.