Україна балансує над прірвою. Академік Пешко закликав українців до мобілізації

Україна балансує над прірвою. Академік Пешко закликав українців до мобілізації

У зв’язку зі сформованою ситуацією зі свободою слова і утиском громадянських прав людини в країні до українців звернувся керівник громадської організації” Захистимо народ і землі України ” академік і доктор економічних наук Анатолій Пешко.
Нинішня влада України цинічно зневажає Конституцію і закони України, а також судову систему влади, починаючи від Конституційного Суду України і продовжуючи судами нижчестоящих інстанцій. Образа і приниження людської гідності голови і суддів Конституційного Суду України, і подібне ставлення до суддів інших інстанцій – це грубе порушення Конституції, законів України. Це є втручання в діяльність судових органів – ст.376 Кримінального кодексу України (далі – КК України), спроба захоплення державної влади-ст. 109 КК України.
Поряд з придушенням судової влади відбувається зачистка інформаційного простору. Закриваються не тільки як би канали народного депутата В. Медведчука NewsOne, Zik, 112.ua. До цього подібним чином був закритий канал “КРТ”, “Київська РУСЬ”, на черзі телеканал” Наш ” та інші теле – і радіокомпанії, які представляють опозиційні сили в Україні і показують українському народу непрофесійні, зате відверто цинічні, незаконні, підтримувані американо-євро-атлантичними силами, злочинні дії Президента, Уряду і якогось незрозумілого, неконституційного органу РНБО. Все це підпадає під статті КК України, а саме: перевищення влади – ст.365 КК України, зловживання владою – ст. 364 КК України, перешкоджання законній діяльності журналістів – ст. 171 КК України.
Прикро визнавати, але всі вищеназвані кризові явища і процеси досі сприймаються в Україні тільки на рівні пасивного споглядання і констатації плачевного або навіть катастрофічного стану речей.
Злидні українського народу сягнули небачених масштабів. Її посилює страхітливе зростання тарифів на газ, електроенергію, гарячу і холодну воду, зростання цін на інші комунальні послуги, а також падіння купівельної спроможності громадян в результаті інфляції, викликаної небаченим падінням економіки України.

Практично тотальна люмпенізація переважної більшості українців в наслідок важкого економічного становища в країні, призвела до високої смертності, захворюваності, низької народжуваності, міграції простих людей та інтелігенції з України. Дивно бачити, що дана ситуація викликала жахливу бідність і неможливість людей забезпечити себе найпростішими, необхідними продуктами харчування і вже практично недоступними необхідними лікарськими препаратами.
Усвідомлюючи катастрофічну ситуацію в економіці України, розуміючи небезпеку руйнування основ суспільного життя нашої країни, споглядаючи масштаби розумового спустошення і деморалізації народних мас, які поки залишаються жити в Україні, ми повинні закликати до єднання, граничної негайної мобілізації всіх людей, здатних запропонувати альтернативний шлях подальшого розвитку нашої держави. По суті мова йде про заклик до порятунку, про необхідність швидких, і, швидше за все – надзвичайних перетворень і дій, якими можна зупинити катастрофу, над прірвою якої виявилося і дуже небезпечно балансує держава Україна. Ми повинні негайно бити тривогу, нам потрібна ініціатива, сміливість і тверезий розум! Нам потрібні солідарні дії і непохитна воля! І найбільше-нам потрібна перемога!