США розводять як лохів гаслом про «аграрну наддержаву»

https://www.politnavigator.net/ssha-razvodyat-kak-lokhov-lozungom-ob-agrarnojj-sverkhderzhave.html

25.04.2018, Київ, Ігор Петров

Україна не зможе стати «аграрною наддержавою» просто тому, що в найближчому майбутньому її землі захоплять транснаціональні корпорації.

Про це на прес-конференції у Києві заявив Анатолій Пешко, віце-президент Академії економічних наук України, передає кореспондент «ПолитНавигатора».

«По-перше, аграрних наддержав не буває. На одному аграрному секторі багато грошей не заробиш. І, взагалі, нас перетворюють не в аграрну державу, а в аграрно-сировинний придаток. І це роблять планомірно всі західні країни, починаючи з тієї ж Німеччини і закінчуючи США.

Якщо у мене раніше була надія, що майбутні вибори парламенту і президента можуть змінити ситуацію в кращу сторону, то сьогодні у мене цих ілюзій немає. За старі партії я голосувати не буду, тому що я там не бачу ні одного порядного людини за рідкісним винятком.

Я сподівався, що на зміну цим аферистам прийдуть все-таки професійні люди з чистою совістю, які думають про майбутнє нашої країни. Але я був дуже розчарований, коли подивився з’їзд т. н. «Аграрної партії». У мене зникли останні надії на те, що в нашій країні парламентським шляхом можна змінити ситуацію в кращу сторону.

У всі рівні влади приходять люди, по суті, завербовані США, спецслужбами, які працюють на їх транснаціональні компанії.

Голова цієї партії колись навчався в одному з американських аграрних університетів і працював у найбільших американських компаніях, таких як «Монсанто». Природно, ці компанії зацікавлені в захопленні української землі. Тому вони приводять в українську владу своїх людей, починаючи з низів», – сказав учений.