Звернення до Президента Францїї Емманюеля Макрона

Шановний пане Президент! Я особисто, як громадський діяч України, високо ціную Ваше прагнення допомогти нашій державі, особливо в питаннях боротьби з корупцією і розкраданням країни державними чиновниками, починаючи з верхівки і до обласних і низових рівнів. Звернутися до вас мене змусила бездіяльність з боку державної влади України, за фактом колосального розкрадання державної власності, яке було і раніше, але за нинішньої влади набуває жахливих масштабів! Незважаючи на мої численні звернення до Президента України, Верховної Ради України та уряду нашої країни, процес крадіжки не тільки не зупиняється, а й набирає все більших і більших обертів ! Під приводом приватизації намагаються вкрасти стратегічно важливі для держави підприємства, в тому числі, гірничо-збагачувальні комбінати, підприємства з видобутку урану, титану та інших рідкоземельних і особливо цінних металів. Продовжують розкрадатися родовища бурштину. Вже вкрадені родовища залізної та марганцевої руди в Україні. Дуже сумно, що Сполучені Штати Америки ввели санкції проти Ігоря Валерійовича Коломойського, а розкрадання природних ресурсів України, державного бюджету нашої країни триває в даний момент українськими олігархами, які займають пости міністрів, їх заступників і на жаль, навіть вищими посадовими особами країни ! Особливо трагічно, що на сьогоднішній день у держави Україна та її народу вже вкрадено близько 10 000 000 гектар державної орної землі!!! Вартість вкрадених гектарів виходячи з приблизно еквівалентної вартості землі в розвинених європейських державах, де вона доходить до 60 000-65 000 євро за гектар (а українська земля набагато більш родюча, відповідно набагато дорожче), таким чином, ціна вкраденої землі становить приблизно 650 – 750 млрд. доларів США ! Подібної корупції не знала жодна країна світу за останні 200 років ! Шановний пане Президенте, прошу вас допомогти побороти цю жахливу корупцію! Знаючи Вас, як невтомного борця з будь-якими проявами клептоманії і розкрадання державної власності, я дуже сподіваюся на те, що ви за допомогою різних санкцій персональних і не тільки, зможете змусити українську владу повернути вкрадені 10 000 000 гектарів землі народу України! Для цього прошу Вас :

  1. Негайно накласти арешт на відчуження всіх вкрадених земель, які здійснювалися шляхом передачі державної землі у власність об’єднаних територіальних громад. Через ці об’єднані територіальні громади (ОТГ) орні землі, були переведені в категорію особистих селянських господарств, а потім перепродані українським олігархам різних рівнів.
  2. Доручити не тільки українським правоохоронним органам ДБР і НАБУ, а й міжнародним розшуковим агентствам типу “КРОЛЛ”, встановити хто є кінцевим бенефіціаром ( власником) вкраденої землі і притягнути всіх цих осіб до кримінальної відповідальності, згідно законодавства України.
  3. Заблокувати всі іноземні рахунки всіх державних діячів України, що займаються корупцією в нашій країні і за її межами. Перевірити законність отриманих ними грошей. У разі відсутності належних підтверджуючих законність отриманих коштів документів всі вище перераховані кошти прошу повернути українському народу, в розпорядження Національного банку України.
  4. Шановний пане Президенте Франції, прошу вимагати від Президента України Зеленського В.О. ввести мораторій на продаж землі в Україні до тих пір, поки вкрадена земля повністю не буде повернута в державну власність, інакше всі вкрадені землі будуть перепродані китайським, індуським, арабським, європейським та іншим світовим олігархам. Шановний пане Президенте Франції, прошу Вас звернути особливу увагу, що розкрадання країни в Україні відбувається за активного використання тези про російську агресію. Даний факт постійно мусується владою щоб відвернути увагу української та міжнародної громадськості від тотального розкрадання країни. Шановний пане Еммануель Жан-Мішель-Фредерік Макрон  , заздалегідь вдячний Вам за вашу активну життєву позицію по боротьбі з міжнародною злочинністю і корупцією! Дуже прошу Вас допомогти народу України позбутися тотального гноблення людей олігархами, що збагатилися злочинним шляхом, обкрадаючи весь український народ!
Заздалегідь вдячний, з щирою повагою до вас Громадський діяч України академік та Перший Віце президент Академії економічних наук України А. В. Пешко