АНАТОЛІЙ ПЕШКО – ЛЮДИНА З ДОБРИМ СЕРЦЕМ

http://exo.net.ua/exo/14434-2019-02-07-14-57-02

07.02.2019 16:51

У НАШ НЕЛЕГКИЙ ЧАС, КОЛИ ВСЕ БІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ ПОТРЕБУЄ ТУРБОТИ ТА МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ, СТАЄ ВСЕ ВАЖЧЕ ЗНАЙТИ ТОГО, ХТО ЗДАТЕН СПРИЙМАТИ ЧУЖІ ПРОБЛЕМИ ЯК СВОЇ, І ЯК ЧУДОВО, ЩО ТАКІ ЛЮДИ ВСЕ Ж ТАКИ Є.

Анатолій Володимирович Пешко – наш відомий і шанований земляк, громадський діяч, політик, вчений, підприємець.

Він – академік і віце-президент Академії економічних наук, доктор економічних наук, академік  Академії  вищої школи  України, академік Академії соціального управління України, кандидат медичних наук,  член редколегії професійного журналу “Соціально-економічні проблеми і держава”, член Національної спілки журналістів України. А ще Анатолій Володимирович Пешко один з тих, кому небайдужа доля простих людей. Коли я звернулася до нього за матеріальною допомогою на лікування, Анатолій Володимирович відразу відгукнувся. Завдяки йому я змогла пройти повний курс реабілітації у висококваліфікованих спеціалістів. Він і надалі допомагає мені як фінансово, так і в пошуку найкращих лікарів України.
Впевнена, що такий приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, ви  не просто даруєте матеріальні цінності, а й вселяєте радість і надію. Вважаю, що саме така людина, як Анатолій Володимирович Пешко, – людина честі, совісті, високих моральних цінностей, має право займати найвищі посади в Україні.
Саме завдяки таким людям, як Анатолій Володимирович, Україна зможе досягти миру та злагоди, а також соціальної стабільності та економічного зростання.

З повагою
Тетяна Володимирівна Малярчук , с. Буки Житомирського району